Selecteer de taal

Na een paar weken rust in de verzameling komen we toch weer een gitaar tegen die nog op het lijstje staat. Niet letterlijk, maar "een mooiere Kelly dan de simpele zwarte die we hebben". Andere zwarte en andere dure hebben we bekeken maar laten gaan. En toen kwam deze transparant groene voorbij. Het groen heeft een vage hint van blauw zonder turquoise te zijn en de tijgerstreep toont diepte als je de gitaar tegen het licht kantelt. Het is heel ander groen dan dat van de Warlock maar het heeft wel wat weg van de ARX, al is die wat donkerder. 

De verkoper op marktplaats is de Used Products in Roermond. We verwachten niet al te veel bij de onderhandelingen maar ze komen toch een eind omlaag naar ons bod. Eigenlijk is het net te hoog maar verrassend genoeg gaan ze akkoord met onze voorwaarde dat ze hem versturen voor die prijs. De staking van de PostNL zorgt voor een paar dagen vertraging maar een week later hebben we ons groene monster dan toch in handen. Het inkoopformulier bleek nog in de tas te zitten, dus we weten nu hoe weinig je krijgt voor een goede gitaar bij een pandjeshuis...

Hij is wat topzwaar en duikt dus behoorlijk, maar na een extra ophangpunt geboord te hebben in de neckplate is dat probleem verholpen. Wel zonde, maar nu is 'ie tenminste fatsoenlijk te bespelen.

Specificaties

Nek type Esdoorn, geschroefd
Toets Rozenhout 
Body Elzenhout met gevlamde esdoorn top
Fretten 24 jumbo
Schaal 648mm 
Tuners ?
Brug Jackson JT-580 Floyd Rose licensed
Nek element Seymour Duncan SH-2n Jazz humbucker
Midden element -
Brug element Seymour Duncan TB-4 JB humbucker
Kleur Transparent Green
Hardware kleur Zwart
Gebouwd Japan, 2007-2008
Gekocht 2e hands, 2013-06-25

Comments powered by CComment